Bakkerij Rémon

Bakkerij Rémon

28 Beoordelingen
Bakkerij Rémon

Over het Bedrijf

Zelf brood en broodjes bakken in 2023! - Bakkerij Rémon | Bij Bakkerij Rémon leer je zelf brood bakken. Je begint bij de basis. De basis onder de knie? Dan leer je het brood bakken aanpassen naar eigen smaak en stijl.

Kenmerken

  • LGBTQ+ vriendelijk
  • Afspraak verplicht
  • Online lessen

Aanbevolen Beoordelingen

Pamela Feikema
06.10.2023
Bakkerij Rémon
Wat een leuke workshop hebben we vandaag gevolgd bij Rémon. Tussen het bakken van de verschillende broden door hebben we het een en ander aan theorie behandeld en was er alle tijd voor vragen. Rémon houdt goed rekening met de verschillende niveaus van de deelnemers. Verder is hij heel rustig in zijn manier van uitleggen, heel prettig!Zeker een aanrader!!!
Jan van den Heuvel
12.09.2023
Bakkerij Rémon
Bakken van brood is werken met natuurlijke producten, meel, water, gist. Daar kan je alles over lezen en proberen te begrijpen.Wil je het echt begrijpen, beleef een workshop bij Bakker Rémon. Door kleine groep van 5 ontsnap je niet aan zijn enthousiasme.
william hardenveld
12.08.2023
Bakkerij Rémon
Zaterdag 15 april een workshop zacht en krokant klein brood gedaan bij Remon in het bedrijf Bakkerijwereld van Jan Snippenberg. Ik bak al een tijdje brood. Aangezien Remon werkt met de ovens en deegkneder van bakkerijwereld, die ik ook heb, dacht ik dat ik nog wel wat kon leren. Dar klopte inderdaad. De manier hoe Remon met de recepten omgaat en uitlegt is geweldig. Perfecte uitleg en ook de manier hoe hij ‘speelt’ met de oven. Zo had ik die handigheid nog niet gezien. Thuis gelijk aan de slag gegaan. De resultaten mogen er zijn. Veel mooier brood en hoger gerezen. Op het moment van dit schrijven kon ik helaas de broden nog niet aan snijden. Ze kwamen net uit de oven. De home edition is echt een superoven met z’n apart regelbare boven en onder warmte. Kortin dank Remon voor deze gezellige en leerzame dag.
Liesbeth Schuurman -van Mispelaar
30.07.2023
Bakkerij Rémon
Superleuke dag gehad, ik volgde de workshop kleinbrood (harde en zachte bolletjes). Ik had weinig ervaring, maar dankzij de kleine groep en de goede uitleg keerde ik met mijn zelfgebakken broodjes, veel informatie en opgedane kennis huiswaarts.
Claudia Vlasman
30.07.2023
Bakkerij Rémon
zaterdag 18 maart mee mogen doen met de 2e try-out workshop van Rémon. Super leuke, gezellige en leerzame dag gehad met een fijne ongedwongen sfeer. Heerlijk hoe Rémon zijn enthousiasme en vooral ook kennis kan overdragen en naar ons idee goed inspeelt op de groep ondanks de verschillende ervaringen en niveaus. Bied iedereen de kansen en ruimte de vragen en uitleg te geven en op fijne en rustige manier. Ik zou zeggen Rémon ga lekker op deze manier door en blijf jezelf voor ons was het een super leuke dag en bij thuiskomst heerlijk gegeten van het lekkere brood. Nu de volgende dag ook weer trouwens :)
Robert-Nelleke van den Brink
25.07.2023
Bakkerij Rémon
We hebben een erg leerzame workshop broodbakken gevolgd bij Rémon. Rémon is rustig, kan duidelijk uitleggen en heeft een enorme kennis van broodbakken!! De workshop is een echte aanrader!!
4u Trouble
24.07.2023
Bakkerij Rémon
Workshop Broodbakken gevolgd bij Rémon op 06-05-2023 , we hebben veel geleerd en het fijne van Rémon is zijn manier van uitleggen.Zeer duidelijk en heel goed te volgen voor beginners en mensen die al een tijdje bakken.Hij geeft iedereen de juiste aandacht hiervoor, onze complimenten hiervoor, toppie hoor.Verder hebben we genoten van deze leerzame en gezellige dag met een groepje leuke mensen.Als je wilt genieten van het brood bakken en je wilt een goede basis om te starten of om je kennis uit te breiden dan raden we iedereen aan om een workshop bij Rémon te volgen.Nogmaals Rémon we hebben veel geleerd, en een mooie dag gehad.Theorie en praktijk zijn zeer goed op elkaar afgestemd.Bedankt hiervoor,met vriendelijke groet,Frans en Inge

Voeg Beoordeling Toe

Kaart

Bakkerij Rémon