Restaurant Julemont Wittemer Allee 3, 6286 AA Wittem

Restaurant Julemont

57 Beoordelingen
  • vrijdag12:00–13:00, 18:00–19:30
  • zaterdag12:00–13:00, 18:00–19:30
  • zondagGesloten
  • maandagGesloten
  • dinsdagGesloten
  • woensdag12:00–13:00, 18:00–19:30
  • donderdag12:00–13:00, 18:00–19:30
Restaurant Julemont Wittemer Allee 3, 6286 AA Wittem

Over het Bedrijf

Eat & Drink | Château Wittem Limburg | Official Website | Experience culinary enjoyments at 2 Michelin Star Restaurant Julemont, La Cuisine Château Wittem, or at the Witham Bar.

Contacten

Bel Ons
+31434501208
Wittemer Allee 3, 6286 AA Wittem

Openingstijden

  • vrijdag12:00–13:00, 18:00–19:30
  • zaterdag12:00–13:00, 18:00–19:30
  • zondagGesloten
  • maandagGesloten
  • dinsdagGesloten
  • woensdag12:00–13:00, 18:00–19:30
  • donderdag12:00–13:00, 18:00–19:30

Kenmerken

  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Betaalpassen
  • Bezorging
  • Contactloos mobiel betalen
  • Creditcards
  • Gerund door een vrouwelijke ondernemer
  • LGBTQ+ vriendelijk
  • Afhalen
  • Ter plaatse eten
  • Alcohol
  • Bier
  • Gezonde menuopties
  • Koffie
  • Sterke drank
  • Vegetarische menuopties
  • Wijn
  • Diner
  • Dessert
  • Gezellig
  • Groepen
  • Accepteert reserveringen
  • Reserveren nodig
  • Ondersteunende ringleiding
  • Cocktails
  • Lunch
  • Zitplaatsen buiten
  • Romantisch

Aanbevolen Beoordelingen

Roy Huurman
19.10.2023
Restaurant Julemont
Eten in dit restaurant is echt een aanrader vanaf de ontvangst tot er met de koffie aan de bar een perfecte ervaring. De gerechten zijn allemaal even smaakvol ook de bediening laat geen enkele steek vallen!
Lydia van Kreij
07.10.2023
Restaurant Julemont
Wij zijn hier eind augustus wezen eten en het was echt fantastisch! Heerlijk eten, heerlijke bijpassende wijnen. Fijne en attente bediening. Kortom: een hele belevenis!
Martin van Gilst
03.10.2023
Restaurant Julemont
Geweldige beleving! Wat een mooie locatie, gastvrije mensen en een eet ervaring om niet te vergeten. De kraakverse producten worden schitterend bereid; perfecte sauzen en borden vol kunst. Dit team staat als een huis. Wijnkaart is geweldig; voor iedereen keus.
Edwin Heusschen
19.09.2023
Restaurant Julemont
Heerlijke gegeten en genoten van alle culinaire kunstjes. Bediening was geweldig. Ervaren personeel, prachtige wijnkaart en alles klopte. Nou ja, bijna alles. Mag ik u een beetje witte truffel serveren bij de Tarbot?" Als je van truffel houdt
Adriaan Wijgerde
14.09.2023
Restaurant Julemont
Als aperitief een Brut Millésimé Champagne 2012 van Laurent-Perrier die uitstekend beviel. Ernaast een krokant hoorntje gevuld met Noordzeekrabsalade aangemaakt met Maleisische mayonaise (met vleugje ui en sansho peper) en afgewerkt met forelkuit, een prima start.De koks stonden achter de bar de hapjes te bereiden, leuk.Op een servet een crispy tomaten tartelette gevuld met salade van gedroogde tomaat met groene olijf en crumble van pijnboompitten, afgedekt met lobbig schuim van parmezaan en afgewerkt met ijsparels van basilicum. Mooie smaakbalans met prima textuur.De eerste begeleider werd kundig gepresenteerd met veel achtergrond informatie. Uit de Muscadet Sèvre et Maine de Melon de Bourgogne 2019 van Domaine du Haut-Planty gemaakt in a typische stijl. Diepe goud gele kleur, in het aroma een toets van beurse appel, in de mond tonen van meloen en peer met aangename mineraliteit en complexe afdronk. Uit de keuken een tweetraps gerecht welke aan tafel werd voorzien van van royale portie Oscietra kaviaar van Imperial Heritage (eigen label). We startten met de porseleinen zee-egel die was gevuld met licht geschroeide blokjes Balfego Chūtoro waarbij stukjes gepocheerde oester in een schuim van jalapeño luxe afgewerkt met een quenelle kaviaar, zalig.Op het bord een prachtige presentatie. Centraal dikke plakken Balfego Chūtoro in een vinaigrette van passievrucht en sambai waarin stukjes gepocheerde oester, blokjes chiboust en toefjes gel van passievrucht. Sierlijk afgewerkt met kleine bloemen en kruiden takjes. Dit zorgde voort hele blije gezichten aan tafel. (9,75)Door met een Riesling Rosenberg 2014 uit de Alsace van Albert Mann, indrukwekkend aroma met aangename petrol toets, in de mond fris en romig met lange ronde afdronk. Op een mooi wit bord en filet van zonnevis in een beurre blanc van gefermenteerde asperges en olie van Oost Indische kers. Erbij gevulde morieljes, een witte asperge, toefjes crème van doperwt en pommes soufflé. De vis was perfect gegaard, de echte smaakmakers waren de gevulde morieljes. De wijn vulde het gerecht aan met zijn aroma en werd zelf lekkerder door de frisse saus van gefermenteerde asperges, complimenten. (9,75)Uit Libanon Gaston Hochar 1997 van Château Musar, verrassend verfijnd en complex met aangename zuren en zijde zachte tannines. Ernaast een strakke presentatie met drie bereidingen van lam. Centraal de rosé gebakken en op de barbecue afgewerkte lamsfilet. Links een geroosterde sandwich van brioche met ertussen stoof van lam en afgewerkt met dotjes crème van groene curry. Rechts de gestoomde en gestoofde lamsnek met aardappel crunch in munt olie met schuimige saus van groene curry en ertussen een groene asperge op een blokje van aangezuurde aubergine. Aan tafel afgewerkt met een eigen jus verrijkt met groene curry. Top cuissons en mooie volle smaken waarmee naar hartenlust kon worden afgewisseld waarbij de voortreffelijke wijn naadloos aansloot. (10)Als dessertwijn, geschonken uit een minifles, de Riesling Beerenauslese 2017 van Dr. Loosen, rijk aroma met typische riesling toets, in de mond verrassend fris met lange ronde afdronk. Uit de keuken een tweetraps gerecht. Op een prachtig wit bord een slanke ring mousse van geitenyoghurt waarop een slanke ring ring frambozen mousse, erin een saus van rabarber met framboos waarin een semifreddo van framboos met sablée van pistache bestrooid met fijngemalen witte chocolade, erop een quenelle ijs van geitenyoghurt afgewerkt met siroop en opengewerkte tuille van honing.De tweede bereiding kwam in een dik wit schaaltje. Als basis granité van framboos waarin wat gin en tonic, erop een pannacotta van vanille, karamel saus en espuma van gekarameliseerde witte chocolade aan tafel aangevuld met ijsparels van framboos en verveine. Mijn duidelijke voorkeur was het frissere eerste deel welke veel beter combineerde met de wijn. (9,5) Het tweede deel was voor mij zelfs ietsje te machtig.
Bernard te Gussinklo
12.09.2023
Restaurant Julemont
Geweldige beleving, heerlijk eten en drinken, uitstekende bediening 100% aanrader
Hans Schrijnder
30.08.2023
Restaurant Julemont
Heerlijk gegeten en gedronken in dit 2 sterren restaurant. We waren met vier en namen elk een driegangen menu. Vooraf een voortreffelijke champagne en heerlijke amuses. De sommelier wist ons steeds weer te verrassen met bijpassende wijnen. Natuurlijk hangt er een prijskaartje en dat was het meer dan waard. Extra service: auto van de zaak bracht ons naar ons slaapadres.
Kaj Slenter
12.08.2023
Restaurant Julemont
In één woord fantastisch! Fijne ambiance, heerlijk eten en perfecte combinatie met de wijnen. Complimenten aan iedereen. Keep up the good work.
J.S. Nakken
28.07.2023
Restaurant Julemont
Heerlijk eten, mooie selectie wijnen. Prettige sfeer

Voeg Beoordeling Toe

Kaart

Wittemer Allee 3, 6286 AA Wittem
Restaurant Julemont